Speciaal


wensballonnen en de BIO duif


Ballonvormige lantaarn, metaalvrij met gemonteerde brander, per stuk in cellofaan verpakt
Artikelcode: LW01

Deze grote lantaarn is gemaakt van rijstpapier dat met een brandwerend middel is behandeld De hoogte is ongeveer 100 cm, diameter beneden 40 cm , ballongedeelte 60 cm. Hij vliegt omhoog na het aansteken van de brander (vliegduur ongeveer 7-10 minuten). Afhankelijk van de weersomstandigheden vliegt de lantaarn 200 tot 500 meter hoog. 


DE BIO ECO BALLON DUIF (helium) 70cmx42cm

Welkom bij `s werelds eerste en enige voor 100% afbreekbare bioballon.

Deze ballon is een goede vervanger van de levende duif.
De Bio Ballon DUIF  is niet zomaar een normale helium ballon, deze wordt afgebroken in slechts 10(in water) tot +/-100 dagen (onder droge omstandigheden).Zeker in vergelijking tot andere biologisch afbreekbare ballonnen waar het jaren kan duren om afgebroken te worden,zijn ze bovendien 100%milieu vriendelijk te noemen.
Deze ballonnen gevuld met helium, gedragen zich tijdens het oplaten ook nog zoals duiven dat doen , en de ervaring is echt Sensationeel ! De Bio Ballon DUIF vliegt veel langzamer en rustiger in vergelijking tot andere heliumballonnen(en levende duiven zijn bv in 2sec al weg).
Ze zijn veilig voor het milieu ,dus niet schadelijk voor enig biologisch leven.

Let op we hebben een nieuw model die langer houdbaar is. Deze kan je een dag voor de gelegenheid ophalen ipv ons eerder model!LET OP WIJ LEVEREN IEDER JAAR VOOR DE GEMEENTE UTRECHT DEZE BALLONNEN. DEZE BALLONNEN GAAN IEDER JAAR DE LUCHT IN VOOR DE TROOSTDAG. EEN HEEL MOOIMOMENT VANUIT DE GEMEENTE VOOR ALLE OVERLEDEN MENSEN VAN DE AFGELOPEN JAREN

ZIE VOOR EEN PROMO DEZE FILM

Bio ECO Ballon DUIF

Bio ECO Ballon DUIF
prijs is excl helium voeg deze toe in opties

Wil je hem met helium af halen?
Dit kan doe dit max 2 uur voorafgaande het loslaten. 
Prijs is per ballon, excl helium. Wil je hem gevuld hebben voeg dit extra toe.


euro 4.95


Voorraad: 10Aantal